Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy można jakoś ominąć anty x-ray?

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie nie można. Oprócz tego orebfuscator (widzisz wszędzie złoża) działa tylko na 10 poziomów w dół. Potem już masz normalnego x-raya :)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Gabrilelek - Dobrze skonfigurowany Orebfuscator działa na całej wysokości mapy i nie laguje (mi nawet polepszył działanie).

X-ray to nie tylko zabijacz chęci gry, ale i ekonomi serwera, chęci grania dla ciebie, ale i dla innych. Chcesz używać X-ray? Zmien serwer, bo dobry serwer się zabezpiecza przez objawami debilizmu

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Gabrilelek - Dobrze skonfigurowany Orebfuscator działa na całej wysokości mapy i nie laguje (mi nawet polepszył działanie).

X-ray to nie tylko zabijacz chęci gry, ale i ekonomi serwera, chęci grania dla ciebie, ale i dla innych. Chcesz używać X-ray? Zmien serwer, bo dobry serwer się zabezpiecza przez objawami debilizmu

popieram ;P

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Jest jeszcze 1 możliwy sposób chyba ale czy działa to nie wiem ;d Pobieramy world downloader wchodzimy na serwer pobieramy mapke a na single player patrzymy gdzie co jest i zapamiętujemy kordy a potem to już tylko na serwer i wykopać na tych kordach co zapamiętaliśmy (nie obiecuję że działa)

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Właśnie dobrze skonfigurowany. A rzadko kiedy jest dobrze skonfigurowany. ;)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Powiem tak - jak ktoś jest debilem i robi serwer z 50 slotami na "maszynie" od dziecięcych hosterów (mineserv, craftserv i inne tego typu) to tak ma...

Tam wystarczy jedną opcję zmienić na TRUE i działa perfekt...

Opublikowano

Aktualnie nie można. Oprócz tego orebfuscator (widzisz wszędzie złoża) działa tylko na 10 poziomów w dół. Potem już masz normalnego x-raya :)

Zarzucisz mi linkiem do tego ? Najlepiej na pw.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest jeszcze 1 możliwy sposób chyba ale czy działa to nie wiem ;d Pobieramy world downloader wchodzimy na serwer pobieramy mapke a na single player patrzymy gdzie co jest i zapamiętujemy kordy a potem to już tylko na serwer i wykopać na tych kordach co zapamiętaliśmy (nie obiecuję że działa)

I tak wtedy będą złoża.

A co do tematu - popieram orebfuscatora. Tylko że laguje serwa.

banner.png

Opublikowano

nie ma to jak negowanie cheatów na forum głownie o tematyce cheatów :D MPC - Multi Player Cheats nawet w logo pisze :D

Opublikowano

Jest jeden sposób DZIAŁAJĄCY W 100% tyko trochę czasochłonny i mniej efektywny niż xray. W nodusie odpalamy funkcję "freecam" oraz "fly" i latamy po jaskiniach pod nami w celu znalezienia złóż ma wierzchu. Pamiętaj aby ukryć swoją postać, tak żeby gracze lub moby nie mogły cię zabić.

Pozdrawiam

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Orebsubfuscator działa na innej zasadzie dzieciaczki :)

On podmienia ZŁOŻA DOSŁOWNIE! Jeśli masz lagi i używasz WorldEdita to łatwo zauważyć przy zmienianiu podłoża. A to, czy masz mod, czy nie. Mod X-ray działa na zasadzie szybkiego włączenia przezroczystego tekstur pack'a :) Jeśli kopiesz w dół, to dookoła (3 kratki od ścianek) tworzy się na grubosć około 10 kratek losowy zbiór rud. To jest najlepszy Anty X-ray ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...